wijkzorgzuidoost voor de beste thuiszorg in Amsterdam en Almere

Thuiszorg in Almere

Wanneer u graag thuis wilt blijven wonen, maar wel zorg of ondersteuning in Almere nodig heeft is het fijn wanneer u goed en liefdevol geholpen wordt. De juiste thuiszorg uit Almere is dan voor u de beste oplossing.

Door de thuiszorg van onze wijkverpleegsters stellen wij u in staat om met een goede gezondheid zo lang mogelijk gewoon thuis in Almere te blijven wonen. Wij zijn een AWBZ erkende en ISO gecertificeerde thuiszorg organisatie met professionele wijkzusters in dienst, die met hart en ziel de thuiszorg of thuishulp in Almere verlenen die u of uw geliefde nodig heeft.

Wanneer u ouder wordt, ziek bent geworden, net uit het ziekenhuis komt of een handicap heeft, bieden wij u graag thuis de zorg die u nodig heeft. Gewoon in uw eigen vertrouwde buurt in Almere! Natuurlijk hebben wij respect voor úw voorkeuren en úw eigen mening, zodat de kwaliteit van uw leven (zoals u dat gewend bent) op een goed peil blijft.

Wij vinden het belangrijk dat er altijd een vertrouwd gezicht uit de buurt voor de thuiszorg bij u langs komt, daarom werken wij met één vaste medewerkster per cliënt. Onze wijkzusters en verpleegsters komen uit Almere zelf, dus zijn altijd bij u in de buurt.

Wij komen gratis én vrijblijvend voor een intake gesprek bij u op bezoek om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Momenteel hebben wij géén wachtlijsten voor de thuiszorg. Dus wanneer u bij ons een goed gevoel heeft, kunnen wij direct voor u aan de slag.