wijkzorgzuidoost voor de beste thuiszorg in Amsterdam en Almere

Thuiszorg in Amsterdam en omstreken

Door de zorg van onze wijkverpleegkundigen stellen wij u in staat om zo lang mogelijk met een goede gezondheid thuis te blijven wonen. Wij zijn een AWBZ erkende en ISO gecertificeerde thuiszorg organisatie met professionele wijkverpleegsters uit Amsterdam in dienst, die met hart en ziel de thuiszorg verlenen die u of uw geliefde nodig heeft.

Onze verpleegsters en verzorgenden wonen zelf in Amsterdam en komen dus bij u uit de buurt. Ze kennen uw cultuur en de gebruiken uit de wijk.Wanneer u hulp nodig heeft is er dus altijd een WijkZorgZuidOost verpleegster bij u in de buurt.

Wanneer u besluit om voor WijkZorgZuidOost te kiezen kunt u ervan op aan dat u de beste thuiszorg, thuishulp of verpleging aan huis krijgt die u nodig heeft. Wij vinden het belangrijk dat er altijd een vertrouwd gezicht bij u langs komt, daarom werken wij met één vaste medewerkster per cliënt.

Door onze professionele thuiszorg kunt er op rekenen dat u langer met een goede kwaliteit van leven in uw eigen buurt in Amsterdam kunt blijven wonen. Wij komen gratis én vrijblijvend voor een intake gesprek bij u op bezoek om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Momenteel hebben wij géén wachtlijsten voor de thuiszorg in Amsterdam en omstreken. Dus wanneer u bij ons een goed gevoel heeft, kunnen wij direct voor u aan de slag.