Thuiszorgdiensten WijkZorgZuidOost

Bij WijkZorgZuidOost BV, vinden wij dat thuiszorg voor iedereen bereikbaar moet zijn. Wij hebben als WTZi toegelaten en ISO gecertificeerde organisatie de kennis in huis om ervoor te zorgen dat u binnen uw verzekering de beste thuiszorg krijgt die u verdient!

Veelal horen wij dat mensen een beetje huiverig zijn om thuiszorg aan te vragen die ze eigenlijk best wel nodig hebben. Vaak vergoed de verzekering voor de thuiszorg meer dan u denkt. Wij helpen u of degene die u aan het hart ligt graag verderop.

Met een welgemeende interesse en met veel respect voor degene die de thuiszorg nodig heeft, garanderen wij dat u de beste thuiszorg of thuishulp krijgt die u verdient.

Uit ervaring weten wij dat het in sommige gevallen best indringend kan zijn wanneer er iemand “van buiten” komt om voor de verzorging of verpleging te zorgen. Vaak is dat een grote beslissing, of moeilijk om aan toe te geven, dat er hulp of zorg van “buiten af” nodig is. Het is tenslotte best een grote stap om te beslissen dat u of uw naaste zich door iemand laat wassen, aankleden of te laten helpen met eten.

Daarom hebben wij ervoor gekozen, dat u voor de thuiszorg altijd dezelfde persoon bij u op bezoek krijgt. Misschien is het in het begin wat wennen om door iemand verzorgd te worden, maar wanneer u eenmaal aan de persoon gewend bent geraakt, zult u ontdekken dat u door onze thuiszorg of thuishulp een betere kwaliteit in uw leven kunt behouden.

Daar draait het bij WijkZorgZuidOost BV om: De kwaliteit van uw leven zo hoog mogelijk houden!